Om Nærum Park

Nærum Park blev påbegyndt i 1948, startende med blok 1. I 1957 blev byggeriet afsluttet med blok 6, ialt med 156 lejligheder som alle blev udlejet, og der blev oprettet en lejerforening. I 1971 blev lejlighederne udbudt til beboerne og med de første frasalg blev ejerforeningen Nærum Park oprettet. Hovedejendommen har formandsposten indtil 75% lejligheder er solgt fra. Da der stadig er lejere fortsætter lejerforeningen, der nu har en beboerrepræsentant.   
 
Enhver ejer af en lejlighed i Nærum Park er pligtig at være medlem af Ejerforeningen Nærum Park. Medlemmernes forpligtelser følger lejlighedernes fordelingstal. Du kan kontakte Administrator for mere information om fordelingstal. Ejerlejlighedernes fordelingstal varierer alt efter lejlighedernes størrelse.
 
Nærum Park er kendetegnet ved at være et hyggeligt og familievenligt område med en række grønne og rekreative arealer.
 
Omgivelser, indkøb og trafik
Nærum Park ligger i et meget naturskønt område. Jærgersborg Hegn, Dyre-haven og stranden ved Skodsborg ligger lige i nærheden. Der er kort afstand til indkøbsmuligheder som Nærumvænge Torv, til Nærum Posthus, til læge og apotek. Der går en buslinie – Nærum-Lyngby - ”lige uden for døren”, og der er kort afstand til Nærumbanen og flere buslinier, som går direkte ind til København.
  
Hvor ligger Nærum Park?
Nærum Park 2023 | Skodsborgvej, Nærum